Close

Het is een moment waar je als ouder of grootouder naar uitkijkt: de dag waarop je (klein)kind zijn of haar eerste woordje uitspreekt. Dat eerste woord is het startschot voor een taalavontuur vol grappige vergissingen en versprekingen, die ontroeren en amuseren.
Zo zei mijn oudste zoon als kleuter steevast octobus tegen een octopus. Dat sprak tot mijn verbeelding, en ik goot die mooie fout in een prent. Via vrienden, familie, kennissen, kennissen van kennissen verzamelde ik nog een hele hoop beeldige versprekingen.
Het idee voor een invulboekje groeide: een verzamelplaats voor de kinderpraat van je eigen (klein)kind, doorspekt met vrolijke voorbeelden van andere koters en een paar ‘testjes’ die grappige uitspraken kunnen ontlokken.
Een boekje dat je kunt bewaren tot in de eeuwigheid en af en toe eens met een grote glimlach kunt doorbladeren. Of een schat aan woorden die je aan je kind cadeau doet wanneer hij of zij het nest uit vliegt.
Een boekje dat kinderpraat viert in al haar geuren en kleuren!

Samen met uitgeverij Snor bokste ik dat boekje in elkaar... 'Wat zeg je?' ligt in de winkelrekken en is online verkrijgbaar, onder andere in de webshop van Snor.

'Wat zeg je?' is een uitgave van uitgeverij Snor en verscheen in het najaar van 2016.

'Wat zeg je?' is een uitgave van uitgeverij Snor en verscheen in het najaar van 2016.

Wil je kinderpraat met anderen delen? Alle voorbeelden blijven zeer welkom op de facebookpagina van 'Wat zeg je?'


Geen zin in die dekselse facebook? Je kan me je voorbeeld ook via onderstaand formulier toesturen...

Ik kijk er naar uit!

Name *
Name